• Uw bestelling binnen 48 uur in huis
  • Verzendkosten NL 3,95
  • info@schminkenhobby.nl
  • App: 0639568656
  • Leverbaar uit voorraad
Home » Superstar

Superstar


Superstar is een Nederlands bedrijf opgericht in 1947, gespecialiseerd in het maken van professionele schmink voor zowel de amateur als de professional.

Superstar is een van de grondleggers van de professionele schmink en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de Aqua Face- and Bodypaint zoals die nu is, van de schmink stiften tot de prachtige heldere kleuren in de schmink op waterbasis vandaag de dag.

Superstar Aqua Face- and Body Paint is ontwikkeld om veilig en zacht voor de huid te zijn, met krachtige levendige kleuren voor jong en oud. Eenvoudig te verwijderen met water en een beetje zeep. Het assortiment bestaat uit meer dan 100 verschillende kleuren, te verkrijgen als een matte kleur of als een glanzende, shimmer kleur.

Op een nog steeds unieke en ambachtelijke wijze wordt de schmink geproduceerd in Oosterhout (NB), Nederland.  Superstar Aqua Face and Body Paint is glutenvrij, parabenenvrij, parfumvrij en niet getest op dieren. Bovendien voldoet Superstar Aqua Face- and Body Paint aan alle strenge eisen van de Europese cosmetica-wetgeving (EG) 1223/2009, and CE EN – 71 en wordt geproduceerd volgens de ISO 22716-norm.